Уредник на фотографии во Северна Македонија

Desktop$67/mo

Desktop, Mobile, FreeFREE

Free, Free trial, OnlineFREE

Free trial, Online, DesktopFREE

Free trial, Online, Mobile$7.99/mo

Free, OnlineFREE

Desktop$29,99/mo

Free, DesktopFREE

Desktop, Free trialFREE

Desktop, Mobile$9.99/mo

Уредувач на фотографии - Избирање на најдобриот бесплатен уредник на фотографии за вас

Најдобриот бесплатен софтвер за уредување фотографии би дошол од познат развивач со отворен извор, по можност оној кој е исто така квалификуван и познавач на хонорарец, тој може да биде бесплатна програма што ја преземате на вашиот компјутер или соодветно вешта апликација што можете да ја набавите за цена. Треба да ги има основните алатки за да ги реши сите видови проблеми со фотографијата, вклучувајќи губење на фокусот, црвени очи, замаглување и лоша боја, но да може да стори и повеќе. Ако не сте сигурни која бесплатна програма е најдобра за вас, прво проверете го овој напис. Постојат различни аспекти што прават добри апликации за уредување фотографии, така што тие треба да бидат категоризирани под различни наслови.

Неколку од најдобрите програми вклучуваат: Photoscape, Paint Shop Pro, Adobe Photoshop и Kodak EasyShare. Првите три се идеални за почетници, бидејќи се едноставни за употреба со контроли што се многу исправени и лесни за учење. Од друга страна, Photoscape е моќен, бесплатен пакет за уредување, најдоброто нешто што е во врска со тоа е што е со отворен извор и е достапно за преземање апсолутно бесплатно. Со лесен за употреба интерфејс и моќни алатки, Photoscape е одлична опција за почетници кои сакаат да уредуваат дигитални фотографии и да го подобруваат својот изглед. И, ако сакате да уредувате фотографии со висок квалитет, можеби ќе сакате да разгледате Paint Shop Pro.

Друг омилен софтвер за уредување фотографии меѓу веб-развивачите и фотографи е Google Chrome. Тоа е прелистувач базиран на прелистувач кој ви овозможува брзо споделување слики на Интернет, особено кога користите социјални медиуми. Одлично е за споделување слики на Интернет, бидејќи можете лесно да ги споделувате преку повеќе платформи и директно да ја споделувате вашата URL-адреса. И со широк спектар на алатки, тој е веројатно најдобриот веб прелистувач за софтвер за уредување на слики.

Друга опција е Express Photoshop на Adobe. Ова е уште еден бесплатен уредник на фотографии кој е одличен за почетници, бидејќи има едноставен и лесен за употреба интерфејс, и доаѓа со десетици моќни одлики за уредување. Иако многу луѓе не мислат дека Photoshop express е моќен, тоа не е целосно точно. Иако нема да можете да правите сè како што би направиле со целосна верзија на Фотошоп, бесплатната верзија може да се користи за основно уредување, и доаѓа со еден од најбрзите интернет прелистувачи, што помага да се забрзаат процесите на уредување.

Друг популарен уредник на фотографии е Corel, кој исто така има бесплатен прелистувач кој нуди многу исти карактеристики како Photoshop express. Ако не сте загрижени за напредните функции за уредување, ова е веројатно добар избор, но има недостаток на прилагодлив интерфејс и е доста бавен. Но, ако ви треба прилагодување или поголема брзина, можеби вреди да се обидете. Ако барате нешто што има многу опции за прилагодување, но е побавно од Corel, можеби ќе сакате да погледнете во Airmax.

Најдобрите бесплатни уредници на фотографии се во две варијанти, оние за кои е потребен веб-пристап и оние за кои не се потребни. Иако многу веб-страници бараат да го преземете нивниот комерцијален софтвер за да го користите, има достапни достапни без преземање. Овие програми обично имаат бесплатна опција за преземање што ви овозможува да ги испробате пред да купите. Ако откриете дека ги сакате, можеби сте заинтересирани за купување на целосната верзија, која обично бара плаќање, но вклучува бесплатен пробен период од 30 дена.

Ако го барате најдобриот уредник на фотографии и за компјутер и за платформата Apple IOS, нема друг софтвер што е разноврсен како и сопствениот Photoshop на Adobe. Една од карактеристиките што не може да се спореди со која било друга програма е можноста за промена на големината на сликите. Ниту една друга програма не ја нуди оваа можност, а тоа е она што го прави Фотошоп толку одличен. Оваа програма исто така има неверојатна количина на прилагодување и никогаш нема да бидете заглавени кога се обидувате да ја смените големината на сликата. Оваа програма може да се користи и за ios и за Android и доби позитивни критики од милиони потрошувачи од целиот свет.

Ако барате одлична програма за уредување фотографии или за компјутер или за Apple IOS, не гледајте подалеку од Photoscape. Оваа програма доби многу позитивни критики од потрошувачите ширум светот, заради неговата разновидност и лесна употреба. Можете дури да го користите во движење со вашите IOS уреди затоа што е оптимизиран за таа платформа. Со бесплатен уредник на фотографии како Photoscape, никогаш не треба да се грижите за губење податоци или губење време обидувајќи се да откриете како да ја поправите сликата.

© Copyright 2021 mkbestphotoeditors.online - All Rights Reserved