Уредник на слики во Северна Македонија

Desktop$67/mo

Desktop, Mobile, FreeFREE

Free, Free trial, OnlineFREE

Free trial, Online, DesktopFREE

Free trial, Online, Mobile$7.99/mo

Free, OnlineFREE

Desktop$29,99/mo

Free, DesktopFREE

Desktop, Free trialFREE

Desktop, Mobile$9.99/mo

4 кул апликации за уредување фотографии на iPad

Уредниците на слики имаат различни форми и големини. За најдобрите таму се дискутираше преку Интернет и офлајн. Додека некои се достапни бесплатно и може да се преземат бесплатно, многу други се достапни на комерцијална основа и треба да се купат. Пред да излезете и да купите кој било уредник на слики, треба да ги одмерите опциите. Еве список со шесте најдобри достапни денес.

PSDtoEOG: Овој софтвер се користи широко од професионалци и почетници веќе подолго време. PSDtoEOG е бесплатна верзија, но е далеку од тоа да биде сон на почетник. Тој е дизајниран специјално за почетници кои сакаат да учат и да го совладаат Adobe Photoshop без да трошат премногу пари. Компатибилен е со сите верзии на Photoshop и може лесно да се користи преку Интернет и офлајн.

Бесплатно уредување фотографии: Ако барате еден од најдобрите бесплатни уредници на фотографии на Интернет, не барајте подалеку од Paint Shop Pro. Најдобар начин да се опише PotsyPaid Pro е „професионален софтвер за фотографија по цена на зделка“. PotsyPaid Pro е софтвер за мазно фотографирање на производи што го искористува најдоброто од најдоброто од професионалното одделение за уредување на слики и ви дава нешто повеќе. Со огромен избор на контроли на екран на допир и лесен интерфејс, PotsyPaid Pro е за секој што сака да го добие најдоброто од професионалното уредување на сликата.

Уредник на фотографии во берза: Ако го барате најдобриот бесплатен уредник на фотографии, проверете Photo Editor Pro. Photo Editor Pro е софтверски пакет за уредување фотографии што е изграден целосно околу уредувањето на слики. Има интуитивен интерфејс, моќни алатки и одлична корисност за корисниците. Овој производ можете да го користите насекаде каде што има компјутер или лаптоп, па дури и во движење. Со голем избор на одлики и лесна брзина на уредување, овој бесплатен уредувач на фотографии е одличен избор за секој што сака да ги рафинира своите уметнички слики.

Squidoo Lens: Уште еден најдобар бесплатен уредник на фотографии преку Интернет е Squidoo Lens. Squidoo е веб-страница за хостирање на слики каде што можете да создадете зачудувачки слики со вашиот фотоапарат и да ги поставите на вашата сметка на Squidoo. Постојат голем број алатки што можете да ги користите кога ги поставувате своите слики на Squidoo. Една од тие алатки е можноста да ги уредувате вашите слики со пиксели. Користењето на pixlr е како да користите професионална алатка за уредување на слики во вашата куќа.

Adobe Photoshop: Најшироко користен професионален уредник на слики е Adobe Photoshop. Причината зошто е заради широкиот спектар на алатки, како што се, PSD-тогови, четки и филтри. Иако, платената верзија нуди уште неколку алатки и филтри, сепак, Фотошоп и денес се смета за најдобар бесплатен уредник за уредување на слики на мрежата. Додека, постојат неколку ограничувања со бесплатната верзија, како што е, можете да уредувате само со четка. Исто така, ако треба да направите комплексни ефекти, ќе треба да ја набавите таксата.

Inpixiar: Inpixiar е уште еден професионален уредник на слики со голем број на функции, вклучувајќи, Исекување, преименување, ротирање и создавање на сликички. Inpixiar има лесен интерфејс и е многу брз уредник на слики. Нејзината најдобра карактеристика е можноста да ги конвертира вашите PDF-датотеки во TIFF-датотеки, оваа одлика ќе ви помогне да ги споделувате своите слики на социјалните мрежни страници како што се Facebook и LinkedIn. Иако, Inpixiar има неколку ограничувања, како што е, неспособноста за уредување на слики во формат PDF, не може да изврши преименување или креирање на сликички.

Пит мајмун: Друг кул уредник на слики за iOS е во Мајмун. Оваа апликација за уредување не е како другите уредници на фотографии. Создава уникатни фотографии со професионален изглед, користејќи различни опции. Некои од опциите вклучуваат, додавање текст, отсекување, ротирање и сликички. Иако, еден од недостатоците на сликата Мајмун е неговата неможност за уредување на PDF-датотеки.

© Copyright 2021 mkbestphotoeditors.online - All Rights Reserved